К’д новосаѓанин земе да пере авто биде хит на интернет (видео)

loading...

Ендно малце необично прање на авто од Нови Сад бидна хит на интернет, пошто дечко решија да га испере и од унутра.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments