К’д нема паре за одмор, намачкај се с’с јогурт и мисли дека си на плажу (видео)

loading...

Овија деца су најдобри за родители. Не тражив одмор, земев си јогурт и се мачкав пошто мислив дека е тој крема за сунчање и замислуев дека су негде на плажу. Покажете им га на ваши деца к’д ќе ви спомнев дека треба да им платите одмор и очи ќе ви истерав.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments