К’д искочиш у штикле на лед, па ти се смее цел свет (видео)

loading...

Тежак е овј женски живот, увек да изгледаш убаво, увек да носиш штикле, да се натапираш до непрепознатљивост. Амаа дојде зима па носење штикле малце е отежнато. Додуше како за кога. Еве пример овај девојка не ги оставља штикле макар се лизгала по лед цел д’н.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments