Како живее озогласениот мафијашки бос? Мафијата Јакуза минува низ криза (видео)

Макото е припадник на познатата мафија, Јакуза. Некогаш животот во јапонското подземје бил плодоносен, меѓутоа, денес јакузите преживуваат тешки времиња. Макото се сложил екипата на „Раша Тудеј“ за него да сними документарен филм и генерално за животот на јапонската мафија. Кога се помисли на Јакуза, обично пред очите ви се појавуваат фотографии од мрачни момчиња … Continue reading Како живее озогласениот мафијашки бос? Мафијата Јакуза минува низ криза (видео)