Како Русите им пркосат на ниските температури? (видео)

loading...

И додека за нас ниските температури и 20 степени под нулата претставуваа голем проблем за адаптација, сепак тоа не е проблем во Русија, каде температурите деновиве се и под 27 степени во негатива.

Русите го користат снегот максимално за да се забават, а како го прават тоа погледнете во импресивното видео поставено на социјалните мрежи.


Loading...

Последни наслови

Facebook Comments