Како изгледа внатрешноста на затворот Идризово? (видео)

loading...

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев денеска ја посети Казнено поправната установа Идризово каде оствари средба со затворениците, но за прв пат јавноста имаше можност да види како изгледаат нехуманите услови зад ѕидовите и решетките.


Последни наслови

Facebook Comments