Како Анџела од Крива Паланка стана Ненси Фенси порно-актерка?

Ексцентричната клупска танчерка Анџела Митковски, која има потекло од Крива Паланка, а во Белград  е позната како Анџела Вештица, немала воопшто вообичаен живот на една тинејџерка. Таа на само 18 години влегла во светот на порно индустријата и снимила порно клип кој, како што вели самата, прифатила да го сними зашто многу ја молел пријател од Белград. На интервјуто … Continue reading Како Анџела од Крива Паланка стана Ненси Фенси порно-актерка?