Ја изневерил, па му се одмаздила таму каде најмногу го боли (фото)

Една лута сопруга, девојка или можеби љубовница го декорирала автомобилот на својата посилна половина. Би можело да се каже дека она што овој маж го затекнал на своето возило е кошмарот за секој маж. На убавиот црн автомобил стоела порака „ку*во машка“ испишана со жолт спреј преку целата десна страна од возилото. За многу кратко … Continue reading Ја изневерил, па му се одмаздила таму каде најмногу го боли (фото)