Гафови од снимање на емисију „Нема љутиш“ (видео)

loading...

Хумористична емисија „Нема љутиш“ кој иде на кумановски језик ги објави свои гафови од снимања, па погледнете и насмејте се.


Последни наслови

Facebook Comments