Ѕирнете зад сцената на филмовите за возрасни (видео)

loading...

Кој работи, тој греши, па така и актерите и актерките кои „напорно“ работат на филмовите за возрасни прават грешки. Сите сакате да гледате интересни грешки од сетовите на некој филм, но веројатно не сте гледале какви грешки прават овие „филмски јунаци“.


Последни наслови

Facebook Comments