Допрел полицајка во Дубаи и дефинитивно зажалил

Неименуван турист од Казахстан не ни сонувал декаќе доживее вистински кошмар кога одлучил одморот да го помине во Дуаби каде заминал во прв пат во својот живот, а по се и последен. За време на излетот малку залутал па сакал да праша полицајка за да што подобро се снајде во тој град, но со оглед … Continue reading Допрел полицајка во Дубаи и дефинитивно зажалил