Црногорски тренинг за топење калорие (видео)

loading...

Буцкаст Кинез е у прашање, не е Црногорац, ама тој му дојде на исто. Овој видео нека ви биде пример како да вежбате ако НЕ сакате да ослабнете.


Последни наслови

Facebook Comments