Брутално убави, а страшно опасни: Ова се кралиците на дрогата (видео)

Според проценките на полицијата и безбедносните служби, бројот на жени во нарко-картелите е зголемен за 400% во последните три гоидни, а добар дел од нив „бизнисот“ го презеле од своите убиени мажи каде доаѓаат на нивните места во криминалните организации. Жените не се само на високи функции, туку обавуваат и … Continue reading Брутално убави, а страшно опасни: Ова се кралиците на дрогата (видео)