Биткоин ќе расте до 60.000 долари, а што потоа?

Дигиталната валута биткоин ќе расте до 60.000 долари, а потоа ќе падне на само 1.000, прогнозираат аналитичарите од „Саксо Банк“. Тие инаку го предвидоа растот на вредност ана биткоин во 2017 година, што беше еден од настаните по кои годината ќе се запамети. – Следната година, биткоин би можел повеќе да ја зголеми звојата вредност, … Continue reading Биткоин ќе расте до 60.000 долари, а што потоа?