Американец научи македонски за осум недели (видео)

loading...

Пред неколку месеци овој Американец вети дека ќе научи македонски јазик, па еве осум недели подоцна ветено – сторено. Слушнете го неговиот македонски јазик со американски акцент.


Последни наслови

Facebook Comments