7 знаци дека сте зависни од кофеин

Многумина сметаат дека кофеинот е безболен начин да се внесе дополнителна енергија во организмот за да се завршат секојдневните обврски. За жал, доколку тоа излезе од контрола може да дојде до зависност од кофеин. Ако се прашувате дали спаѓате во групата на зависници, следните седум знаци ќе ви го дадат одговорот. 1. Чувствувате дека ви … Continue reading 7 знаци дека сте зависни од кофеин