4 симптоми на рак на дојка, различни од грутката

И покрај  постојаните новински кампањи и зборувањето за овој од поголеми размери проблем, се уште има жени кои сметаат дека најексплицитен симптом на рак на дојка е напипувањето на грутка. Ако сте повеќе свесни за симптомите на таа подмолна и брзо ширечка болест, животот може да биде спасен. Ракот на дојка не простува, дури и … Continue reading 4 симптоми на рак на дојка, различни од грутката