3 видoви на секс кои секој пар треба да ги практикува

Невозможно е да се одржи страста во врската ако постојано се практикува еден вид секс без внесување на нешто ново. Но, во сексот постои репертоар на видови на секс кои ќе го одржуваат жарот, дури и ако не сакате да експериментирате. Постојат 3 видови на секс кои редовно треба да ги практикувате ако сакате да ја … Continue reading 3 видoви на секс кои секој пар треба да ги практикува